Tulipaner….Tulipaner

 In Blomster, Min have

Ireeman og Foxtrot.

Ireeman og Foxtrot er nogle flotte gule og lyserøde tulipaner. Købt i en blanding i supermarket til næsten ingen penge. Jeg synes jeg har fået noget for mine penge, sikken en glæde at se på dem.

Carnaval de Nice.

Carnaval de Nice. En sjov Tulipan, men dens røde og hvide farver. Jeg kommer til at tænke på bolcher, når jeg ser på dens farver. Det må være det man kalder en glad Tulipan. Burde nok have flere af dem.

Virichic.

Virichic er set oppe fra stjerneformet. Den er lyserød i kanten og gul i midten. Man får helt sikke øje på den i haven. Tror den sersmukkest ud, når den står i sollys.

Flaming Club.

Flaming Club er en Tulipan i spraglet farver. Jeg kan godt lide de Tulipaner der er anderledes. Dette her er bestemt en anderledes blomst. Med så mange spændende Tulipaner man kan få, skal man da ikke nøjes. Dem jeg har, har ikke kostet en formue. De er alle købt i supermarkeder.

Casablanca.

Tulipan Casablanca har hvide blomster. De lyser meget op i et bed, er gode på et lidt mørkere område i haven. man kunne måske tro, at hvide Tulipaner er lidt kedelig, men der er også stor mangfoldighed i hvide blomster.

Ireeman.

Ireeman Tulipan med flotte gule blomster. Tulipaner skal stå i grupper. Jeg har hvor 2 er blandet, men flere skal der ikke være i en gruppe. Hvis der er flere bliver det rodet og man ser dem hellere ikke, for de bliver ikke en helhed.

Barbados.

Barbados Tulipanhar en flot rød blomst når den springer ud. Jeg kan nu også godt lide den, når den er i knop. Ligner lidt en dragemund. Fantastisk man kan skabe sådan noget.
Tulipanknopper er for mig meget smukke, de har deres egen skønhed. Tænk på hvad de gemmer. Inde i dem gemmer sig noget meget smuk, men også skrøbeligt. Det er dejligt når foråret kommer, med alle disse skønne blomster

Må gerne deles

Recommended Posts
Comments
  • marie
    Svar

    Det nogle rigtige humørspredere, du viser. Og du er tydeligvis ikke bange for farver, der gør opmærksom på sig selv.

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search