Spiraea Jap. “Magic Carpet” og Heuchera

 In Blomster, Min have
Jeg syntes i skulle se hvor store mine Spiraea ” Magic Carpet” er blevet. Jeg lavede dem for  et par år siden. Jeg har en busk som jeg har købt og den brugte jeg til at lave nye buske. Jeg trak en kvist at busken, så jeg fik en gren med hæl på. Den blev så sat i havejord, hvor jeg kunne holde øje med dem. Så venter man bare. Og så pludselig havde de lavet rødder og begyndte med nye skud. Jeg plantede dem først om, da de fik en vis størrelse. De skal gerne have et ordentlig rodnet, så de kunne forsørge plante med næring og vand.
Jeg købte 3 af disse planter for 15 kr. stykket. Der stod Heuchera på dem, jeg vidste ikke hvad det var. Jeg har fundet ud af at de også hedder Alunrod. De høre til stenbrækfamilien, som kommer fra nordamerikanske bjerge. Så nu har jeg 2 bordeaux røde og 1 grønspættet. Jeg kunne se på billeder, at de får lange tynde blomsterstande.

Må gerne deles

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • marie
  Svar

  Hej Margrethe
  Fedt at du er lykkedes med dine stiklinger. Det er simpelthen så sjovt for en gammel havekone som mig at se dig finde ud af, hvad en alunrod er for en størrelse.

  • Margrethe Hansen
   Svar

   Hej Marie. Undskyld jeg først svarer nu, men din besked var røget i spam. Dejlig at en “gammel havekone” vil se på min blog. Håber det er noget du kan have glæde af. Margrethe

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search