Roserne er ikke kun for ældre

 In Blomster, Min have

Der var en gang jeg ville påstået, at roser ikke skulle være i unge menneskers haver. Men som jeg selv er blevet ældre og mere viden, må jeg tage det i mig igen. Roser er så mangfoldige, at der er plads til dem overalt. Der er roser til enhver smag. På min blog er der kun et par enkle, det gælder bare om at tage ud i plantecentrene og bliv forelsket i en Rose. Min forelskes lige nu er Chippendale Rosen, som er en flot storblomstrende rose som får store, tætte fyldte orange blomster lidt over i det abrikose og rosa. Skøn stærk duft. Der er mange blomster på den.

Chippendale blomstrer fra juni til sidst på efteråret. God til afskæring. Opret vækst ca. 80-100 cm. høj. Blomsterne holder længe.

Geoff Hamilton har jeg skrevet om før. Jeg bliver aldrig træt af den. Engelsk rose. Den kommer med rosa blomster, fyldige og velduftende blomster. Har endnu ikke oplevet, den har haft sygdom. Den blomster fra Juni til September. Højden er 125 cm.

Geoff Hamilton er til dem der elsker fyldige blomster.

Goldstein Bliver 200 – 250 cm høj. Den får gule blomster. Den dufter lidt. Blomstrer fra Juni til November. Min har endnu ikke været en stor succes. Den har fået sygdom hver sommer, som har sat væksten i stå.

Angel Eyes rose.Den blomster fra Juni til Oktober. Den bliver omkring 50 cm. høj. Blomsterne er rosa med en bordeaux midte. Ligner ikke lige umiddelbart en rose. Ligner lidt en Hawaii blomst. Men en sjov og anderledes rose.

Må gerne deles

Recommended Posts
Comments
  • Marie
    Svar

    Geoff Hamilton er nem at kende med det runde hoved og de yderste, blege kronblade. Du har ret i, at Angel Eyes er en speciel rose, men ganske køn faktisk.

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search