Kartofler lagt og komposten tømt.

 In Køkkenhaven

I dag var det store have dag. Dejlig solskin efter en lang vinter. Så dagen skulle bruges til to ting. Komposten skulle tømmes og kartoflerne skulle  ligges. Det blev et familieprojekt, hvor vi hurtigt fik lagt kartoflerne. Der er blevet taget nogle fotografier af dette, så I kan se hvordan det forgik. Komposten tog lidt længere tid, at ordne. Desuden forsvandt mine hjælpere også undervejs. Men jeg fik ordnet komposten. Det blev til 10 trillebøre fulde af egen muld. Noget af det er kommet øverst i kartoffelspandene og resten er kommet i bedene. Det som ikke var formuldet helt, er kommet tilbage i komposten sammen med ormene.

Muld i bunden af spanden. Nu ligges de forspirede kartofler i spandene. Der ligges tre i hver. I Asparges spandene har jeg lag 4. Dem er der et mindre udbytte af, så de kan godt være i spandene. Jeg har sat mærkater på spanden så jeg har lidt styr på dem.

Nu kommer der muld oven på kartoflerne.

Her ligger vi kompost oven på. Så er spanden klar.

Må gerne deles

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Hanne
  Svar

  Dejligt at komme et skridt videre. Jeg skal have lidt kartofler/køkkenhave for første gang i flere år, det glæder jeg mig til.

  Ha´ en god dag.

  • Margrethe Hansen
   Svar

   Hej Hanne. Rigtig god fornøjelse med din køkkenhave. Hilsen Margrethe.

 • Allan
  Svar

  I år skal jeg have nogle spande med kartofler. Det ser bare så godt ud. Jeg har forsøgt mig med chili, tomater og agurker, med jeg tror ikke de har fået nok sol og varme i min lille have, Måske fordi den vender mod vest og der er kun mulighed for direkte sol mellem 14 og 17. Måske får jeg bedre held med kartofler?

  • Margrethe Hansen
   Svar

   Hej Allan. Jeg har mine Agurker og Tomater i drivhus, de kræver varme. Tror også det er for lidt varme og lys de får, i det korte tidsrum. Kartoflerne skal nok lykkes. Chili kan man have i en vindueskarm, der kan de godt trives. Margrethe

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search