Efterårs klar.

 I Formering, Køkkenhaven
Solbærene høstede jeg for et stykke tid siden, for at lave solbærmarmelade. Jeg har 2 buske og de giver rigeligt til fuglene og mig. Man kunne have lagt dem i fryseren og brugt dem til smoothie. Men da jeg er rigtig dårlig, til at bruge det jeg har i fryseren blev det marmelade. Det er også mere hyggeligt, at forære sådan et glas væk, en en pose frosene bær.
Ribs er godt, men jeg har for mange buske. Jeg har kun 2, men det er rigeligt. Jeg bruger dem kun til gele og det spiser vi ikke meget af. Fuglene er nok dem der har mest glæde af dem. Måske graver jeg den ene op, så der bliver bedre plads til mine blåbær.
Rødløg har jeg haft, alle de år jeg har haft højbede. Det dur bare hver gang. Man ligger løgne om foråret og til efteråret kan man høste fine løg. De er nemme at have med at gøre. Så hvis man kan lide løj, så dyrk dem selv. Lige nu ligger de til tørre i en gammel flet-kurv. Friske løg er altid mere stærke i det. Vi er begyndt at tage af dem, så vi har ikke hele vinteren. Men det er fint med mig, vi skal jo ikke være selvforsynende.
Husk at hvidløg skal ligges nu.

Må gerne deles

Anbefalede indlæg
Showing 2 comments
  • marie
    Svar

    Køkkenhaven er bestemt en vigtig del af haven. Rødløg kan vi heller ikke undvære, men desværre begynder de altid at rådne ganske tidligt, selvom de bliver tørret efter alle kunstens regler

    • Margrethe Hansen
      Svar

      Hej Marie. Tænkte på om du knækker dem, når de begynder at vise tegn på blomster-stilk. Knæk dem helt ned ved løget. Stilken ligges bare langs jorden. Måske det hjælper. Jeg gør dette og har ikke dette problem. Hilsen Margrethe

Skriv en kommentar

Start typing and press Enter to search