Køkkenhaven i højbedene

 In Formering, Køkkenhaven, Min have
Heldigvis ser det ud til at blive et godt år med grønsager i højbedene. Alt står som det skal. Men så alligevel ikke. Gulerødderne er kommet op, men så kan jeg vidst hellere ikke sige mere positivt om dem. Men jeg må bare vente og se om de bliver så store, at man kan spise dem.
Grønkålen er købt som små planter. Jeg regner med at, at spise af dem inden vinter. Planterne bliver så store, at der ikke er plads  til dem alle. Jeg kunne bare ikke nænne, at smide resten ud, fra plantebakken jeg havde købt.
Ved siden af Grønkålen står Spinaten. Den kom hurtigt efter den blev sået. Den er klar til, at blive spist af nu.
Sellerien glæder jeg mig til at spise. De er også købt som små planter. Lækker grønsag. Hvis man har have og kan lide Selleri, så dyrk den selv. Den er nem at have med at gøre.
Jeg har sået Palmekål i år på stedet, Sidste år såede jeg det også og ville plante dem ud. Dem jeg plantede ud, blev aldrig til noget. Men i år har jeg forhåbninger, for de ser fine ud.
De Krydderurter jeg bruger er Koriander, Citrontimian og Bredbladet Persille. Jeg har selvfølgelig også Basilikum, Salvie, 2 slags Purløg og almindelig Persille. Men som jeg skrev før på året har jeg købt en Wasabiurt. Tænker den måske kan bruges til Pesto.

Må gerne deles

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search