Haven netop nu

 In Blomster, Drivhuset, Formering, Køkkenhaven, Min have

Jeg er så småt begyndt i have og drivhus. Drivhuset er vasket og klar. Vejeret kan stadig byde på kulde, det skal man lige huske. Men det kan være svært når solen skinner og der er 12 grader eller mere. Dette er skud fra en spiraea ” Magic carpet” Jeg trak små grene af en plante jeg har. Det gjorde jeg sidste forår. Jeg kan se at de kommer fint nu. Jeg tog også af nogle buskbom, men de har ikke fået rødder. Jeg har ellers gjort dette før, hvor det er lykkes.

Jeg har sået nogle af de ting der skulle såes i Marts. Der er Palmekål, Pelargonier, Pæremelon, Chili, Lobelia og Texas Salvie. Nu er det snart April så skal der såes mere.

Jeg har sået sommerblomster i potter og lagt forskellig blomster løg. Det står i drivhuset. Så længe det ikke er kommet op, tager det ikke skade af frost. Men jeg har lagt Geoginer. De er ikke så glade for frost, men jeg synes ikke jeg når at få så mange blomster, hvis jeg venter til frosten er over. Så derfor er de lagt og sat i drivhuset.

Tulipanerne er på vej op i rosenbedet. De har nogle flotte lyserøde streger på bladene. Lige nu kan jeg ikke huske hvad de hedder, måske kommer det når der kommer blomster.

Må gerne deles

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search