Frø til højbedene

 In Blomster, Min have

Da jeg bestilte Roser i Bilka, bestilte jeg også blomsterfrø. Det blev til 6 forskellige. De to første er Evighedsblomst og Ærteblomst. Ærteblomst kender de fleste. De er købt for duftens skyld. Den anden Evighedsblomst Statice ” QIS Apricot” De skal sås på voksestedet bliver omkring 40 cm. i højde. De skulle være gode i buketter. Og jo flere man plukker jo flere blomster.


De næste 2 er også tiltænkt til højbedene. Jeg har tænkt, at droppe grønsagerne i år, og helt hellige mig bierne og insekterne. Så der er købt Honningurt og Gyldenlak. Honningurt blomster første år og vil tiltrække bier og sommerfugle. Gyldenlak blomster først på andet år. Det er en gammel blomstersort, den har en skøn duft.


Til sidst er der Kæmpe Verbena og Prydgulerod. Kæmpe Verbena har jeg i forvejen i haven. Elsker den høje lette plante. Den skal helst ikke stå for tæt på fliser, for så har man den imellem dem. Prydgulerod er ny for mig. Den bliver omkring 90 cm. i højde og er også god til buketter. Tænker den er let med fine kurve.
Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Frederik
    Svar

    Højbede er bare så smarte! En fryd at følge med her på bloggen – Mvh. https://jmkiil.dk/

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search