Køkkenhaven og drivhuset

 In Drivhuset, Formering, Køkkenhaven

Køkkenhaven

Det er gået godt i min køkkenhave. I drivhuset er det gået sådan nogenlunde. Jeg har haft myre i den ene plantesæk i drivhuset. Sikke et mylder.
Det var enten dem eller mig. Så da det var mig der vander i drivhuset, blev det mig der vandt. Myrene flyttede udenfor. Mine tomatplanter har været heldige med, de fik gråskimmel. Jeg har klippet dem så langt ned, som det var nødvendigt. Men til gengæld har jeg høstet agurker og chilien vokser også som den skal. I køkkenhaven har vi haft godt med kartofler og spinat. Spinat er vi ved at spise andet hold af. Bøftomater er der et par stykker af.

Hokaido

Det er så Hokaido lavet af egne frø. Jeg har bundet net om dem så de ikke røre jorden, for så er sneglene der bare med det samme. Jeg har ikke mange, men nok til et par gange suppe.

Chili. Dejlig til at pifte en ret op med.

Glaskål

Dem her har jeg 5 af. Jeg har sået dem som glaskål, men nogen siger det er knudekål. Jeg ved bare, at de smager godt.

Gulerødder. Dem har vi bare nydt. De er bare kommet som de skulle. Ingen dyr i dem.

Rødløg. Jeg har lige høstet dem. I år tror jeg vi har vinteren over. Dejligt udbytte. Sidste år havde vi 2 kasser med løg. Der havde vi ikke helt nok. Så i år er det 3 kasser. Det bliver ikke mere end dette, da der også skal være plads til andre afgrøder.

Italienske forårs-løg troede jeg en overgang, at de ikke blev til noget. Men jeg tog fejl. Mine naboer har også haft glæde af dem. Næste år må jeg nok hellere begrænse mig med dem, vi når ikke at spise dem.

Må gerne deles

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search