Sommerblomster

 In Blomster, Formering
Det er mit blandede blomsterbed. Blomsterbedet lavede jeg efterhånden for en del år siden. De sidste par år, har bedt passet sig selv. Det kræver bare, at jeg luger og sørger for at græsplænen ikke vokser ind i det. Jeg kan godt lide den mangfoldighed der er i bedet. Nogen vil nok hellere have enkelheden og ikke for meget blandet. Jeg synes bare, at det er rart med bede, hvor naturen får lov til at være.
Bedet helt op af huset er også blandet blomster. Nogen af dem er fra sidste år, hvor de har sået sig selv. Nogen af dem såede jeg tidligt på året, inden frosten var væk. Så det kan man roligt gøre. Til efteråret sår de nok sig selv igen. Jeg kan godt lide at ligge på græsset, imellem min 2 blomsterbede. Bare ligge og se på de insekter, der besøger blomsterne.

Må gerne deles

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • marie
  Svar

  Jeg spekulerer på, om du med sommerblomster mener de etårige. I så fald er jeg imponeret over, at du har kunnet skabe sådan et bed, som oven i købet passer sig selv.

  • Margrethe Hansen
   Svar

   Hej Marie. Begge bede er selvsået. Jeg smed nogle frø fra sommerblomster frø, jeg havde købt om foråret, dem smed jeg i efteråret. Jeg har lige købt frø, der skal i bedet til efteråret. Det andet bed startede jeg med en blandet sommerblomster frø for nogle år siden. Det første år var der den slags blomster der blomster første år. Det næste år, kom de andet års-blomster. Så ja bedene klare sig næsten selv. Jeg skal blot luge græs om foråret. Lige nu er det så tæt, at der næsten ingen ukrudt kommer op. Sådan et bed kan du sagtens lave. Når jeg kan, kan du også. Hilsen Margrethe

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search