Nye løg til haven

 In Blomster
De to første slags løg, jeg har købt til haven er: Nerine bowdenii. Den er lyserød og der står den bliver 50-60 cm blomster fra August til Oktober. Regner med de skal i en krukke. Står de ikke skal ligges endnu, men regner med at lægge dem i næste md, men beholde dem inde fri fra frost. Det andet hold løg er Agapanthus africanus. Den bliver 80 cm. høj. blomster Juli-August. Den stiller jeg også indenfor ind til det er varmt nok udenfor. Agapanthus er der nok mange der kender. Jeg gør i hvert tilfælde, fra Kongelige haver til Søren Ryge.
I år vil jeg bruge min jordbær højbede til noget andet. Jeg har købt 4 forskellige Begoniaer. Mening er de skal ligges i disse bede. Jeg har før haft Begoniaer og været glad for dem, da de blomster rigtig fint. Jordbærene ved jeg endnu ikke hvad jeg vil med.
Tricyrtis hirta har jeg købt på grund af de specielle blomster. Jeg tror ikke blomsterne er særlige store, når jeg ser på billederne. Planten skulle blive 60 cm. i højde. Den blomster August til oktober. Det skulle være en god snitblomst.
Købte en Centaurea dealbata. Slog den så op og fandt ud af det er en knopurt. Den har jeg i forvejen i mørkelilla. Den er altid fuld af myre. Den jeg har købt er lyslilla. Det er en fin plante, men jeg behøvede bare ikke flere af den art. Jeg synes de breder sig en lille smule. Men købt er købt, så jeg finder en plads til den.

Må gerne deles

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search